Premium Tile Trim are a leading supplier of Metal Tile Trim in the China.

bashkë Foshan Hero Metal. ,ltd

Hero metalike Foshan Co., Ltd. është një prodhues profesional në shkallë të gjerë të të gjitha llojeve të dekoruar dhe të materialeve të ndërtimit, integrimin e zhvillimin dhe prodhimin së bashku. Ne kemi shumë vite përvojë në furnizimin me trims tjegull,kati trim,shkallë nosing, tranzicioni tjegull, tjegull spacer, Sistemi tjegull leveling dhe produkteve të përafërta.

China’s leading supplier of metal tile trim. Our team of experts specializes in all aspects of ceramic tile trim, including popular ceramic tile trim.

Enquiry TANI