Premium Tile Trim are a leading supplier of Metal Tile Trim in the China.

Foshan Pahlawan Metal ko. ,LTD

Foshan Pahlawan logam Co., Ltd. mangrupakeun produsén badag skala profésional sadaya jenis decorating sarta bahan ngawangun, integral tina ngembangkeun jeung produksi babarengan. Urang kudu loba taun pangalaman dina supplying trims kotak,floor motong,stair nosing, kotak transisi, kotak spacer, Sistim kotak leveling jeung produk nu patali.

China’s leading supplier of metal tile trim. Our team of experts specializes in all aspects of ceramic tile trim, including popular ceramic tile trim.

panalungtikan AYEUNA