Foshan Pahlawan Metal ko. ,LTD

Foshan Pahlawan logam Co., Ltd. mangrupakeun produsén badag skala profésional sadaya jenis decorating sarta bahan ngawangun, integral tina ngembangkeun jeung produksi babarengan. Urang kudu loba taun pangalaman dina supplying trims kotak,floor motong,stair nosing, kotak transisi, kotak spacer, Sistim kotak leveling jeung produk nu patali.

parusahaan urang employs leuwih ti 100 pagawe; ngaliwatan usaha tina sakabéh staf kami, kami geus jadi produsén bahan wangunan profésional. have continuously tried to improve product quality. Moreover, we have our own one-step production, giving our company good technical capabilities and stable quality.

Currently, our products is already exported to Europe, North America, Australia, South America,Middle East and other regions

Our Product

TILE TRIM ,FLOORING PROFILE, STAIR NOSING, LISTELLO, MOVEMENT JOINT, NEW LED PROFILE, OTHER ALUMINIUM PROFILE

Product Application

Tile decoration, Flooring decoration, Edge protecting, CERAMMIC TILE TRIM

Production Equipment

EXTRUSION, PUNCHING, DRILLING, CNC , ANODIZED, POWDERCOATING

Production Market

Europe, North America, Australia, South America,Middle East and other regions.

Design

Mould production

Aluminium extrusion

Punching

Anodized

Powder coating

Profile cutting

Packing

Transporting

panalungtikan AYEUNA